MEMBUAT TEMPAHAN

  1. Membuat bayaran Harga Serunding dan Kos Penghantaran di CIMB Bank atau Public Bank.
  2. Bayaran dibuat atas nama WMK SUPPLY & SERVICES menggunakan nombor akaun di bawah :-                                                                                                              CIMB :  8002416733
  3. Emailkan salinan slip pembayaran (bank in slip) berserta nama dan alamat Pengirim ke serundingrahmah@gmail.com ATAU kirimkan maklumat pembayaran, nama dan alamat Pengirim melalui SMS ke 018-6664564 ATAU 017-6814564
  4. Setelah bayaran disah terima penghantaran akan dibuat dalam masa 48 jam menggunakan perkhidmatan Kurier.
  5. Bagi pembayaran menggunakan cek, penghantaran akan dibuat setelah cek ’clear’.

8 responses

28 07 2010
aznizam

salaam..bayaran melalui maybank2u tak blh ke?

30 07 2010
serundingrahmah

Maybank 162666020547 ZANARIAH BT HUSIN

28 07 2010
nurul

sy nak order serunding daging 500g
payment detail mcm kat atas ke?
saya nk transfer duit online trus
penghantaran guna pos laju ke?

30 07 2010
serundingrahmah

Ya ! hantar guna pos laju.

25 04 2011
ridzal

salam..brape harga klu sy ordr sambal daging untuk 100kg??
ridzal 019-9754344

20 06 2011
serundingrahmah

Harga adalah seperti di laman blog ini. Bagi tempahan dalam kuantiti yang banyak, harga boleh dirunding, Terima kasih

12 07 2012
Yatie Fizral

salam..saya berminat untuk menjual serunding ayam,daging, dan ikan…saya nak amik dalam 2kg setiap serunding tu…saya nak menjual di bazar ramadhan xlama lagi ni….harga macam mana ye?

23 07 2012
serundingrahmah

Bekalan serunding sentiasa ada. Penghantaran akan dibuat dalam masa 24 jam setelah tempahan diterima. Harga adalah seperti dalam HARGA PENGEDAR dalam blog ini.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi kami di talian 017-6814564 / 017-2004206. Atau tinggalkan no telefon Puan utk saya hubungi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: